Friss topikok

Facebook

Párkapcsolatok

Ez a blog a párkapcsolati problémákkal és párkapcsolati érdekességekkel foglalkozik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Kevés kényesebb szituáció létezik egy első randinál, ahol egy egész leendő kapcsolat sorsa dőlhet el néhány óra benyomásai alapján. Néhány tipikus hibára hívjuk fel hölgyolvasóink figyelmét - saját férfitapasztalataink alapján.

1. Ne szervezz mást aznap estére!

Lehet, hogy úgy gondolod, ez még úgyis csak egy első randi, biztosan nem lesz egész estés program, utána még elmehetsz ide-oda. Ha így is van, a férfinak akkor is rossz érzés, hogy ő csak amolyan 8 és 10 közötti terv a számodra. A legrosszabb verzió az, amikor a nő a randi helyszínére hívja oda az ismerőseit, és ha elhúzódik a csevegés a pasival, akkor jön a kínos mentegetőzés. Különben is honnan tudhatod előre, hogy végül nem akarsz majd hajnalig vele maradni...?

Thinkstock

2. Ne add elő, hogy zavarban vagy!

Egy első randin mindenki zavarban van valamilyen mértékben. Nem ciki, ha ez kiderül rólad, sőt még aranyos is tud lenni, a férfiban ugyanis felébreszti a domináns és védelmező hajlamot. Annál viszont kevés rosszabb létezik, amikor egy randipartner úgy próbál védekezni a saját idegessége ellen, hogy tematizálja azt: arról beszél, hogy zavarban van és felveszi a zavarban levő szerepét. Ezzel pedig csak azt éri el, hogy elbizonytalanítja a másikat is, és melyik férfi szeret zavarban lenni?

3. Ne rúgj be!

Magától értetődőnek tűnik ez a tanács, de nem teljesen az. Pontosítsunk: akkor se rúgj be, ha italozás a program, és ha olyan férfival randizol, akinek imponál, ha egy nővel együtt lehet inni. Később berúghattok együtt épp eleget, ha összejön a dolog, miért kéne már most elkezdeni? Részegen kiszámíthatatlan leszel, és elkövethetsz egy csomó olyan hibát, amiket itt a többi pontban felsorolunk.

4. Ne tervezz előre!

Az egyik legtipikusabb női hiba, és most nem is arra a szélsőséges esetére gondolunk elsősorban, amikor valaki félóra után már a leendő közös gyerekek nevének témáját hozza fel. Elég lehet például a következő randi időpontjának kérdése: szóba kerül a beszélgetés során, hogy mindketten szeretitek a színházat, és te már fel is veted, hogy menjetek el erre meg erre, ekkor meg ekkor... Ne tedd! A férfi úgy fogja érezni, hogy idejekorán el akarod venni tőle a lehetőséget, hogy ő (is) dönthessen: akar-e folytatást, és ha igen, hogyan?

5. Ne tárulkozz ki!

Az rendkívül imponáló, ha valaki nyílt és őszinte egy első randin, és természetesen a másik elvileg azért megy oda, hogy minél jobban megismerjen, de azért mindennek van határa. Nem kell már az első alkalommal az egész életedet elmesélned, a lelki és társas problémáidról nem is beszélve. Ha így teszel, a pasi úgy fogja érezni, csak egy olyan magányos nő vagy, akinek nincs kivel beszélgetnie, és végre valakire ráöntheti a bajait. No és egy nő sokkal izgalmasabb, ha mindig kicsit rejtélyes marad.

6. Ne feledkezz meg a másikról!

Az előzőhöz szorosan kapcsolódó tipikus hiba. Gyakran előfordul, pláne akkor, ha az asztal másik oldalán ülő férfi kiváló és érdeklődő csevegőpartner, hogy a randevú során végül csak semleges témákról, avagy a női fél dolgairól esik szó. Pedig elvileg te is azért mentél oda, hogy őt megismerd, nem? A pasi észre fogja ezt venni, és arra fog gondolni, hogy téged nem is érdekelnek az ő gondolatai, vágyai, élete - azaz hogy neked csak egy férfira, és nem pont őrá van szükséged.

Thinkstock

7. Ne vallass!

Az előző pontban foglaltak ellentéte, a ló túloldala, amikor a másik iránti érdeklődés faggatásba megy át. A legapróbb részleteket felesleges már az első randin megtudni a másikról, az pedig különösen kínos, ha a pasi úgy kezdi magát érezni, mint akit épp tesztelnek. Ezt úgy érheted el, ha nemcsak kivallatod olyan dolgokról, amik szemlátomást nálad egy ideális kapcsolat feltételeit jelentik, de még értékeled is a válaszait. Ne tedd!

8. Ne nevesd ki!

A humor mindig jól jön egy első randin - oldja a zavart, egymásra hangolja a feleket. Azonban nem mindegy, hogy vele nevetsz, vagy rajta. Az utóbbi valószínűleg mélyen sérteni fogja a férfiúi önérzetét, még ha te nem is úgy gondoltad - hisz honnan tudná, hogy pontosan hogyan gondoltad, ha még alig ismer?

9. Ne legyél csöndben!

Ha a humor az első randi legjobb barátja, akkor a csend a legnagyobb ellensége. Nincs kínosabb, mint amikor két ember, aki elvileg egymás miatt ment oda, végül szó nélkül üldögél egymás mellett. Oké, ha nem tudtok miről beszélgetni, akkor sanszos, hogy nincs is az egésznek értelme, de léteznek zárkózottabb férfiak, akiknek egy kis kommunikációs segítségre van szükségük a beinduláshoz - és léteznek hallgatagabb nők, akiknek meg kell egy első randin erőltetniük magukat, különben a másik azt fogja hinni: nincs közös témájuk.

10. Ne akarj másnak tűnni!

Végül, de nem utolsósorban a talán legfontosabb szabály. Ha azt érzékeled, hogy a pasinak ilyen meg ilyen típusú nő jönne be, ne akarj olyannak tűnni, ha nem vagy az! Egyrészt cseppet sem biztos, hogy jól ítéled meg, mennyire fontosak számára azok a vélt tulajdonságok. Másrészt előbb-utóbb (inkább előbb) úgyis észre fogja venni a kamuzást. Akkor meg minek?

Forrás: life.hu

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://par-kapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr843432166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

champagneM 2011.12.03. 10:27:11

Pfff...:) Mekkora értelmetlenség! Egyfelől azt írod "Ne akarj másnak tűnni!" (10. pont), ugyanakkor összeállítasz egy teljes programot arra, hogy kell viselkedni egy randin.:) Az én elvem az, hogy az ember viselkedjen úgy, ahogy tud, amilyen, receptek figyelembevétele nélkül, természetesen. Ugyanis előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy kicsoda, nem lehet folyton receptek szerint élni. És jobb ha előbb derül ki valakiről, hogy alkoholfüggő, vagy önimádó, vagy szereti "tematizálni" a bajait, legalább nem rabolják feleslegesen egymás idejét. Midnenki találja meg azt aki hozzá való. Mert igenis van olyan, hogy egy ffi nem szarja össze magát attól, ha valaki "tematizálja" a zavarát, stb.:)

magyar ember teli szájjal 2011.12.03. 11:18:48

A színösszeállítás és ezek a gyönyörű habcsókszív-dekorációk magukért beszélnek, férfi szerintem olyan nőt nem akar, aki egy ilyen helytől nem viszolyog.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.12.03. 11:58:51

11. Ne áradozz folyamatosan, milyen csodálatos exeid voltak eddig. Nagyon lelombozó tud lenni.

Gyarló Hintaló 2011.12.03. 12:04:46

"A férfi úgy fogja érezni, hogy idejekorán el akarod venni tőle a lehetőséget, hogy ő (is) dönthessen"

Szóval mindenképpen át akarjátok venni az irányítást felettünk, PAPUCSOK ELŐRE!

champagneM 2011.12.03. 12:05:16

@chipanddale74: miért? kisebbrendűségi bejátszik?:)

Maddness69 2011.12.03. 12:31:56

Add magad! Magadat add! Légy valódi!
Ha ott akarsz ülni csendben, tedd azt.
Ha be akarsz rúgni, rúgj be.
Ha ki akarod sírni magad, sírj.
Ha dicsérni/szidni akarod az exeidet, csináld.
Ha tudsz irányítani, irányíts.:)
Érezd jól magad és én is el tudom dönteni, hogy mennyire érzem jól magam Veled.
Kritizálj, értékelj nyugodtan. Ezek mind tapasztatatok nekem és vagy le tudom kezelni rögtön, vagy a következő randi már sokkal könnyebb lesz.:)

A valódi(!) kommunikáció nem szavakkal történik. Úgysem tudsz átverni. Legfeljebb magam tudom átverni. Azon pedig idővel tudok dolgozni.:)
Szóval, ha bejövünk egymásnak úgyis egymásra találunk, ha meg nem, akkor felesleges megjátszanod magad.

pizzaboy 2011.12.03. 12:52:17

Én is akarok ilyen cikkek írásával pénzt keresni.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2011.12.03. 13:06:25

Lényeges kérdés, hogy lesz-e szex az első randin?
Ha igen, a hőgynek javasolt bepárfűmözni a nunáját!

Rebelde 2011.12.03. 13:10:17

jihha, mióta van ez a blog?
khmm elég vicces

LAVÓRVAGÁNY 2011.12.03. 13:13:18

Ezt imádom a női magazinokban is, hogy a nők leírják a nőknek, hogy a pasik mit gondolnak, miközben halvány gőzük sincs róla.
Vak vezeti a világtalant, aztán csodálkoztok, hogy 40 évesen sincs pasitok, pedig ti mindent úgy csináltatok, ahogy a dzsojban mondták. Gratulálok...

spontan · http://erdekessegek.info 2011.12.03. 16:14:04

Ez az első randin szex érdekes dolog. Akinek úgy megy a dolog, mint kb. egy kézfogás, az is jelzésértékű.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.03. 16:55:35

"9. Ne legyél csöndben!"

De rühellem azokat a csajokat, akiknek vagy akkora az arcuk, vagy olyan kicsi az agyuk, hogy nem lehet velük kommunikálni.

Gyakori alfaj a bölcsész kiscsaj, aki nem áll le holmi nem bölcsészekkel beszélgetni.

RS 2011.12.03. 17:43:34

Én mindenképp boldog lennék, ha a lány akivel randizok őszinte és nem valami sokadik "10 dolog amitől..." dolgot kell önmagamban összeraknom, hogy lássam a valóságot, ami a következő pár randi alatt úgy is kiderül.

fumerin 2011.12.03. 19:03:27

Első randin a legszebb bemutatkozás : WBJ

Nekem nagyon bevált :D :D :D

Hurri Kán 2011.12.03. 19:04:03

@Rebelde:
Neked nem mindegy? Úgyse nem randizol. :)

penelope garcia 2011.12.03. 19:54:24

A pasik 10 pontja megvan?
1. Füröggyé le!
2. Igen, az arcodat is meg kell mosni.
3. Igen, a hajadat is.
4. Vegyé tiszta ruhát!
5. Igen, zoknit is kell cserélni.
6. Mossá fogat!
7. Ne nyafogjá, mossad!
8. Pucold ki a retket a körmeid alól!
9. Ne a kedvenc kocsmádban foglalj asztalt!
10. Ne öntömjénezz!

penelope garcia 2011.12.03. 19:56:07

@gyvy:

A szórakoztatási faktor a lényeg.
Meg különben is, még randizhat. És akkor majd milyen jól fog jönni, hogy ennyi okosságot már összeolvasott! ;)

Turia 2011.12.03. 20:08:07

mert titokzatosnak kell lenni, ja! Annak... ez megint valami ken follet fele konnybol es nyalbol osszeszovogetett kozhelygyujtemenybol egett bele az ostobabb fajta agyaba. Meg se fordul a fejukben, hogy mi pasik nagyon-nagyon egyszeruen mukodunk: ha tetszik amit latunk kell. Ha nem valodi: nem kell. Ha titokzatoskodik, akkor meg az az esetek tobbsegeben nem valodi, hanem csak egy idegesito máz... tenyleg nagyon-nagyon idegesito! Nem lehetne siman csak termeszetesen viselkedni? Azzal 5 masodperc alatt le tudnatok venni a labunkrol... aki ezzel a titokzatoskodassal jon az ne adjon tanacsokat senkinek. Tenyleg borzaszto tud lenni es az embernek elmegy a kedve az egesztol es azon kezd el jarni az agya, hogy ezt a szerencsetlent mikent lehetne hamar lepattintani ugy, hogy azert ne bantsuk meg...

Hurri Kán 2011.12.03. 20:16:02

@penelope garcia:
BiSZtosan így van. Monnyuk nekem fogalmam sincsen , hogyan kell randin csinálni, mer még sose nem randiztam. :D

fumerin 2011.12.03. 20:18:19

@penelope garcia: Ez a 10 pont, amit összeszedtél, ez kb. a hímek riogatására a legtutibb tipp :D

giantoctopus 2011.12.03. 20:41:52

@penelope garcia: mivan a faszkorpaval?
faszkorpa

Gaspar Gil y Pollas · http://www.kulturtapas.com 2011.12.03. 20:59:46

Bár kissé taszít ez a sok rózsaszín, a habcsókszivek ellenére is megkérdezem: lesz ilyen a másik fél szemszögéből is, ugye? Azt hiszem, az még viccesebb lesz...

Üdv,
Joaquín
www.kulturtapas.com

odamondó 2011.12.03. 21:50:08

Ezért van a legtöbb mai fiatal lánynak meglágyulva az agya, mert ilyen ökör tippeket olvasgatnak.

Különben én már ott agybajt kapok, hogy miért is kell ezt egyből RANDInak hívni? Találkozunk ismerkedünk és meglátjuk.

Szamiz67 2011.12.03. 23:14:44

Mintha bármit is el lehetne leplezni..., add magad, úgy is pikk-pakk kiderül, ki vagy, tök mindegy mekkora melót fektettél a felkészülésbe. Na meg, ha kiderül, akkor mi van, aki nem vállalja saját magát az minek randizik?

Kuruttya 2011.12.04. 00:45:36

fjandinn þetta skít ég ætla að vera Stripper

:osbourne. (törölt) 2011.12.04. 08:45:39

Google a barátod.

Wet Blow Job

süti beállítások módosítása